onsdag 28 november 2007

B som i bittert B som i besvikelse

Jaha! Då var det Lindefallet matchen då, matchen som gällde fler plaseringar i tabellen, en viktig match, näst sista i första varvet. Blir inget längre utlägg den här gången.

Period 1
Ockelbo började stenhårt och gjorde 1 - 0 efter redan 3 minuter. Vi hade totalt övertag och det kändes som det skulle bli en ensidig match. Sen vände det efter 10 minuter. Lindefallet tog över totalt, vi slarvade och lyckades inte få ut pucken ur zon. 1-1 kom på ett slagskott från en friåkning, stolpe stolpe in enl källa. 1 - 2 var efter tryck i zon och ett skott som passerade utanför höger stople studsade i sargen och perfekt på bladet till en kille som stod vid vänster stolpe och kunde raka in pucken.
(1 - 2)
Skott: ? - 18 (aningen generöst tyckte jag det lät)

Period 2
Jämnare period detta fick göra många fina ingripanden den här perioden. Vi kvitterade till 2 - 2 och tog även ledningen med 3 - 2 i slutminuterna i numerärt underläge. Men ledningen var kortvarig under samma boxplay lyckades Lindefallet kvittera.
(2 - 1)
Skott: ? - 15

Period 3
B som i baklängesmål, B som i bråkigt, B som i bara Lindefallet. Ja... va hände? Slarv... Otur... Oskärpa... Vad som kändes som en 2 poängare som var på väg... Blev till ett ras. Höll igen bra länge, genom utvisningar och bra chanser sen kom ett friläge, 3 - 4 Lindefallet. Massa utvisningar och skott senare kom ett 2 mot 0 läge och även 3 - 5 målet. Ännufler utvisningar och boxplay senare kom 3 - 5 målet. Svettig period. Grymt bittert.
(0 - 3)
Skott: ? - 18 (tyckte speakern sa 18, lät väl lite i överkant kanske)

Totalt
3 - 6
Skott: 31 - 53 (ganska generös skotträkning i matchen men det fanns att göra iallafall ingen tvekan om saken.)